Compania aviatică americană Alaska Airlines şi-a actualizat oferta de entertainment oferită pasagerilor, cărora le asigură acum acces la o cască de realitate virtuală pe durata zborurilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realitatea virtuală este oferită deocamdată sub forma unui proiect pilot în care sunt incluşi o parte a pasagerilor de la clasa business care zboară pe rutele Seattle-Boston şi Boston-San Diego.

Pasagerii vor primi o cască de realitate virtuală Allosky Cinematic, produsă de SkyLights, care permite vizionarea conţinutului video în format 2D, 3D sau panoramic.

Casca celor de SkyLights este creată special pentru a oferi experienţe virtuale în avion, în încercarea de a reduce anxietate celor care suportă cu greu zborurile.

Allosky Cinematic este o cască VR de dimensiuni reduse, bazată pe platforma Snapdragon a celor de la Qualcomm, care oferă rezoluţie 1080p pentru fiecare ochi în parte.

Prin intermediul unui parteneriat cu mai multe case de producţie, pasagerii Alaska Airlines vor avea acces la filme precum Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Ready Player One 3D şi Ferdinand pe care le vor putea urmări în casca de VR.

În plus, pasagerii vor avea la dispoziţie şi o serie de scurte clipuri panoramice care se concentrează pe diverse activităţi ce i-ar putea relaxa . Cei care nu suportă experienţa virtuală pot opta pentru versiunea 2D a conţinutului.

Alaska Airlines nu este prima companie care ia în calcul realitatea virtuală pentru delectarea pasagerilor. Alte companii, atât americane, cât şi europene, inclusiv Air France, şi-au anunţat intenţiile în acest sens.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.