Supercupa României se va disputa la Oradea, în 29 septembrie, între campioana CSM Oradea şi câştigătoarea Cupei României, U BT Cluj. Formaţia clujeană a câştigat trofeul în 2016, când s-a jucat ultima dată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În 2018, CSM Oradea a cucerit titlul naţional, după o finală cu Steaua Bucureşti, în timp ce U BT Cluj a încheiat cu medalia de bronz. În Cupa României însă, U BT Cluj s-a impus chiar în faţa orădenilor, cu 64-61, astfel că cele două echipe vor disputa, în 29 septembrie, şi Supercupa.

În 2016 s-a jucat ultima dată pentru trofeu, atunci când U BT şi l-a adjudecat, iar anul trecut nu a avut loc, pentru că formaţia clujeană a câştigat în 2017 şi Cupa României şi campionatul.

Cele două combatante vor evolua în stagiunea 2018-2019 pe alte trei fronturi: Liga Naţională, Cupa României şi grupele FIBA Europe Cup.

CSM Oradea a început sezonul în Basketball Champions League, dar a fost eliminată de finlandezii de la Karhu în primul tur.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.