Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a achiziţionat servicii de întreţinere a drumurilor pentru Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Cluj, în valoare de 58,8 milioane de lei (12,6 milioane de euro), fără TVA, potrivit unui anunţ publicat sâmbătă pe Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a încheiat un acord-cadru, pe patru ani, care vizează executarea unor lucrări de întreţinere curentă pentru poduri, pasaje, podeţe şi tuneluri.

În plus, acordul vizează şi întreţinerea zidurilor de sprijin şi prevenirea efectelor inundaţiilor pentru drumurile administrate de DRDP Cluj.

Cele două firme care au câştigat contractele sunt Teo Trans Consulting din Bucureşti şi Athos Com din Crişeni, judeţul Sălaj.

Tipul procedurii a fost licitaţie deschisă, iar criteriul de atribuire a fost preţul cel mai scăzut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.