Fostul premier Victor Ponta spune că dacă lui Liviu Dragnea i-ar păsa de PSD şi de oamenii care au votat acest partid, de bunul mers al ţării şi de colegii lui, pe care îi pune să se lupte azi între ei, ar demisiona. "Dacă însă azi Dragnea cumpără voturile din CEX oferind funcţii şi contracte de la Guvernul Dăncilă, vom avea un haos şi un dezastru generalizat!", afirmă fostul lider al PSD.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Când persoana mea devenise o problemă pentru PSD (inculpat de DNA) am demisionat din funcţia de Preşedinte/ am făcut campanie în 2016 din poziţia de simplu membru şi aşa PSD a câştigat Alegerile! Datoria unui adevărat lider este să îşi conducă echipa, nu să fie o povară pentru aceasta / să facă un pas înapoi când face rău şi să sprijine din altă poziţie! Cel care îşi duce la dezastru Partidul pentru propria lui funcţie şi pentru propriul interes este doar un şacal venit să fure ceva ce nu îi aparţine!", a scris Ponta, pe Facebook, înaintea CEx al PSD.

El spune că dacă lui Liviu Dragnea i-ar păsa de PSD şi de oamenii care au votat, dacă i-ar păsa de bunul mers al ţării şi de colegii lui pe care îi pune să se lupte azi între ei, ar demisiona!   

"Dacă însă azi Dragnea cumpără voturile din CEX oferind funcţii şi contracte de la Guvernul Dăncilă, vom avea un haos şi un dezastru generalizat! Dacă CEX ul PSD nu poate să elibereze ţara de Gaşca lui Dragnea, atunci o vom face noi, cei de la ProRomania!", mai susţine fostul lider al PSD.

Comitetul Executiv al PSD se reuneşte vineri, la ora 12.30, pentru a tranşa disputele apărute în partis ca urmare a scrisorii în care este cerută demisia a lui Liviu Dragnea de la conducerea partidului şi din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor. Scrisoarea care îi are printre semnatarri pe Gabriela Firea, Adrian Ţuţuianu şi Paul Stănescu, ar fi asumată de până la 30 de lideri din CEx. Ţuţuianu spune că şi 50 de parlamentari ai partidului ar fi semnat-o, iar deputatul PSD de Botoşani Răzvan Rotaru afirmă că 80 de deputaţi susţin demersul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.