Iubitorii baschetului din Cluj-Napoca şi nu numai vor avea ocazia, duminică, să asiste la un meci de zile mari, între U Banca Transilvania Cluj şi Panathinaikos BC OPAP, cu ocazia prezentării lotului antrenat de Mihai Silvăşan.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul de duminică seară (ora 20.00) este prezentat în cadrul Sports Festival, care derulează evenimente pe tot parcursul anului la Cluj-Napoca, ales unul din Oraşele Europene ale Sportului în 2018.

Ziua de duminică va include şi alte evenimente la BT Arena: meciuri între echipele de juniori ale U BT şi CSS Oradea, Alpha Sibiu, PAO, concertul Guess Who înaintea partidei cu Panathinaikos (ora 19.00), dar şi After Party DJ Shriver, într-unul din inelele BT Arena.

Biletele la partida cu Panathinaikos s-au pus deja în vânzare şi au preţuri între 30 şi 75 de lei, în funcţie de categorie. Abonaţii U BT Cluj au acces la tichete cu preţuri promoţionale, între 20-55 lei, tot în funcţie de categorie.

”Este o bucurie mare pentru noi că s-a reuşit acest lucru, este o bucurie mare penru baschetul românesc. Rar ajunge o formaţie din România să joace cu oechipă de nivelul lui Panathinaikos. Nu cred că în ultimii ani s-a întâmplat lucrul acesta. Ne referim la o echipă care a câştigat atâtea titluri în Euroligă, care se bate an de an la câştigarea Euroligii, cu jucători de top. Din ce ştiu eu vor veni la Cluj chiar cu toţi jucătorii. Va  fi un meci foarte, foarte puternic pentru noi”, a declarat antrenorul formaţiei U BT Cluj, Mihai Silvăşan.

În sezonul 2018-2019, U BT Cluj (medalie de bronz în 2018) va juca în Liga Naţională, Cupa României şi FIBA Europe Cup.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.