Meghan Markle, ducesa de Sussex, a colaborat la redactarea unei cărţi de bucate concepută de supravieţuitoarele incendiului de la Grenfell Tower din Londra, primul ei proiect individual de când s-a căsătorit cu prinţul Harry, anunţă AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Together: Our Community Cookbook" detaliază în 50 de reţete împărtăşite de femeile ale căror comunităţi au fost afectate de incendiul din 14 iunie 2017, în urma căruia au murit 71 de persoane. 

Aceste femei s-au reunit într-o bucătărie în care gătesc împreună, Hubb Community Kitchen, şi unde ducesa de Sussex şi fosta actriţă americană în vârstă de 37 de ani a făcut mai multe vizite, private, din luna ianuarie, a anunţat Palatul Kensington pe Twitter. 

"M-am simţit imediat legată de această bucătărie comunitară; este un loc în care femeile pot râde, îşi poartă doliul, plâng şi gătesc împreună", a scris Meghan Markle în prefaţa lucrării care va apărea săptămâna aceasta. 

Fondurile obţinute în urma vânzării acestui volum vor reveni Hubb Community Kitchen pentru a realiza deschiderea acestei bucătării şapte zile pe săptămână şi pentru noi comunităţi, potrivit Palatului Kensington. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.