Tehnicianul echipei Astra Giurgiu, Gheorghe Mulţescu, a declarat vineri seară, după meciul cu Dinamo, scor 2-1, că este important că elevii săi s-au impus, dar îl îngrijorează faptul că nu s-a “închis” jocul mai devreme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt îngrijorat, pentru că am vrut să închidem jocul şi n-am reuşit. Am băgat un mijlocaş central defensive, dar din păcate tocmai acolo s-a întâmplat, unde am întărit. Puteam să închidem meciul mult mai devreme, astfel că era frustrant dacă ne egalau. Ei au fost la cârma jocului în prima repriză. Noi ne-am apărat bine şi am avut contraatacuri foarte bune. Cred că a fost un meci agreabil. A ieşit bine şi asta e important”, a spus Mulţescu la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă, iar la gazde Danijel Subotici a înscris la debut.

Subotici a marcat în minutul 88. Pentru Astra au înscris Denis Alibec ’13 şi Romario Moise ’66.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.