Tehnicianul dinamovist Florin Bratu a declarat, vineri seară, după meciul cu Astra Giurgiu, scor 1-2, că echipa sa dă dovadă în continuare de lipsă de maturitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“E o înfrângere şi asta ne doare cel mai tare. Din păcate lipsa de maturitate îşi face simţită prezenţa şi nu reuşim să securizăm poarta şi să încercăm să nu mai luăm goluri copilăreşti. Nu am reuşit să punem în practică tot ce trebuia, e dezamăgire mare. E lipsă de maturitate, suntem foarte naivi pe faza defensivă. E greu de suportat, dar nu trebuie să cedăm. Continuăm să primim goluri şi suferim un pic şi pe faza ofensivă. Nu am reuşit să înscriem în seara aceasta. Cred că meritam. Mă bucur pentru Subo că a debutat cu gol, sper ca pentru el personal să fie un imbold”, a spus Bratu la Digi Sport.

Formaţia Dinamo a fost învinsă, vineri seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de echipa Astra Giurgiu, într-un meci din etapa a opta a Ligii I, în care Denis Alibec a marcat un gol şi a reuşit o pasă decisivă, iar la gazde Danijel Subotici a înscris la debut.

Subotici a marcat în minutul 88. Pentru Astra au înscris Denis Alibec ’13 şi Romario Moise ’66.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.