"Hackerville", noua dramă originală HBO Europe şi TNT Serie, va avea premiera mondială în competiţia International Series din acest an a Festivalului de Film de la Zurich, pe 28 septembrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Un atac cibernetic, ai cărui responsabili par a fi o reţea de hackeri din România, afectează una dintre cele mai mari bănci din Germania. Lisa Metz (Anna Schumacher), expertă în criminalitate informatică în Frankfurt, preia ancheta în Timişoara, oraşul în care s-a născut. Lisa ajunge să se confrunte cu secrete incomode din trecutul familiei sale. Între timp, ancheta lui Adam Sandor (Andi Vasluianu), poliţistul român care se ocupă de caz, este dată peste cap de sosirea Lisei. Investigaţia îi duce pe cei doi, Lisa şi Adam, pe urmele unui hacker genial (Voicu Dumitraş).

Serialul este regizat de Igor Cobileanski ("La limita de jos a cerului", "Afacerea Est", "Umbre") şi Anca Miruna Lăzărescu ("La drum cu tata").

Anna Schumacher, Andi Vasluianu şi Voicu Dumitraş deţin rolurile principale, dialoguri supervizate de Cristian Mungiu, în rol de producător Mobra Films. Serialul a fost filmat în România şi Germania şi îmbină drama cu romantismul şi este orientat spre publicul tânăr.

"Hackerville" este o producţie originală HBO Europe, în co-producţie cu TNT Serie. Serialul a fost creat de  Ralph Martin şi Joerg Winger, UFA Fiction, şi este produs de Cristian Mungiu şi Tudor Reu prin Mobra Films. 

Producătorii executivi sunt Joerg Winger (Deutschland 83/86) pentru UFA Fiction şi Johnathan Young (Wataha) pentru HBO Europe.  Alina David şi Silvia Popescu sunt producătorii HBO Europe.

"Hackerville" va fi difuzat în luna noiembrie la HBO, în Europa Centrală, Scandinavia şi Spania, şi la TNT Serie în Germania, Austria şi Elveţia.

Turner International este distribuitorul serialului Hackerville în afara HBO Europe, TNT Serie şi Statele Unite ale Americii.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.