Un bărbat în vârstă de 60 de ani a fost grav rănit, miercuri după-amiază, după ce a căzut de pe o schelă situată în interiorul unei biserici din judeţul Constanţa, unde făcea lucrări de renovare. Victima se află în comă, fiind transportată cu elicopterul SMURD la spital pentru îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, cadrele medicale au fost solicitate să intervină în localitatea Lumina, acolo unde o persoană a căzut de la înălţime, la faţa locului fiind trimis şi elicopterul SMURD.

Bărbatul respectiv, în vârstă de 60 de ani, a căzut de pe o schelă din interiorul bisericii, de la o înălţime de aproximativ 10 metri, el fiind în comă, intubat şi ventilat. Victima a fost preluată de elicopterul SMURD şi transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii spun că în momentul producerii accidentului, bărbatul efectua lucrări de renovare la biserica respectivă. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.