Poliţiştii din judeţul Timiş au prins, la Deta, un bărbat care era dat în urmărire internaţională după ce autorităţile din Germania au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru furt armat. Bărbatul a fost reţinut, urmând să fie predat autorităţilor germane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Poliţia Judeţeană Timiş, poliţiştii din Deta au prins, pe strada Aurel Vlaicu din oraş, un bărbat de 39 de ani, urmărit internaţional.

"Pe numele acestuia, Tribunalul de Primă Instanţă Saarbrucken (Germania) a emis un mandat european de arestare, prin care acesta este condamnat la detenţie de cercetare din cauza pericolului de evadare şi de repetare pentru săvârşirea infracţiunii de furt organizat sau armat", se arată în comunicat.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Timiş, pe numele bărbatului, autorităţile din Germania au emis, practic, un mandat de arestare preventivă pentru furt armat.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Poliţiei Judeţene Timiş, urmând a fi iniţiate procedurile în vederea predării către autorităţile din Germania.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.