Fostul premier Victor Ponta a publicat duminică seară pe contul său de Facebook o fotografie în care preşedintele PSD, Liviu Dragnea, apare alături de fostul director al Serviciului Român de Informaţii (SRI), George Maior, iar în planul al doilea poate fi văzută fosta şefă a DNA Laura Codruţa Kovesi, stând pe o canapea. Ponta îi roagă pe "curajoşii" din Comitetul Executiv (CEx) să îl întrebe pe Dragnea cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi rog pe curajoşii din CEx-ul PSD şi pe cei care îşi rup cămaşa de pe ei la televizor pt "Dl. Preşedinte Dragnea" să îl întrebe cât de tare lupta el cu George Maior în anii trecuţi! Trebuie să terminăm definitiv cu această minciună şi ipocrizie care îşi bate joc de bunul nostru simţ, dar şi de viitorul nostru! Eu am acesta datorie!”, a scris Victor Ponta pe contul lui de Facebook.

Ponta susţine că lupta liderului PSD cu George Maior, Laura Codruţa Kovesi, statul paralel şi George Soros reprezintă "minciuni ridicole" pentru cei care se mai lasă prostiţi.

"Da, stimaţi români, Liviu Dragnea luptă cu Maior, cu Kovesi, cu Statul Paralel, cu Soros, bla bla! Minciuni ridicole pentru cei care încă mai vor să se lase prostiţi! Ah, da, şi Liviu Dragnea este cel mai bun exemplu de familie tradiţională, nu e aşa?”, a scris Ponta pe contul său de Facebook.

Ponta spune că liderul PSD luptă să îşi ascundă banii de la TelDrum şi FarmaVet, iar România Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt “simple instrumente pentru propăşirea lui şi a familiei sale”

“Adevărul este că Liviu Dragnea luptă doar că să îşi ascundă banii de la Teldrum şi Farmavet, să scape de răspundere penală şi să îşi promveze propriul interes!!! România, resursele sale naturale, Parlamentul, Guvernul sau PSD sunt simple instrumente pentru propăşirea lui şi a familiei sale!”, a mai scris Ponta.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică la Antena 3, că ambasadorul României în SUA George Maior crede şi acum că este directorul SRI şi că face jocuri, discuţii, legând prezenţa acestui în ţară de tensiunile apărute în PSD.

"Domnul Maior crede că si acum este şeful SRI. Face jocuri, discuţii, cu oamenii din PSD, din toate sferele. Aşa mi-a spus cineva alaltăseară. A fost in perioada asta în România şi au fost tulburări în partid. Marcam o coincidenţă", a afirmat liderul PSD.

El şi-a exprimat speranţa ca Guvernul să decidă rechemarea lui Maior.

”Dacă Guvernul începe procedura de rechemare a domnului Maior, şi sper să înceapă, sunt convins că domnul Iohannis îl va ţine în braţe”, a afirmat Liviu Dragnea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.