Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că l-a propus pe vicepremierul Viorel Ştefan pentru a prelua interimar portofoliul Cercetării şi Inovării, propunerea fiind transmisă către Cotroceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, în judeţul Argeş, că l-a propus pe vicepremierul Viorel Ştefan pentru funcţia de ministru interimar al Cercetării şi Inovării. 

Dăncilă a menţionat că propunerea a fost deja transmisă către Cotroceni. 

Ministrul Cercetării, Nicolae Burnete, şi-a anunţat demisia, în 31 august, fiind primul membru al Cabinetului Dăncilă care recurge la acest gest.

"Ministrul Cercetării şi Inovării, prof.dr. Nicolae Burnete, prin prezentul comunicat, aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul că în această dimineaţă mi-am depus demisia la Cabinetul premierului. Demisia mea este irevocabilă şi cel puţin la acest moment, nu va face subiectul unei conferinţe de presă", a fost mesajul postat site-ul Ministerului Cercetării.

Anunţul premierului a fost făcut la Fabrica de Magiun Topoloveni, judeţul Argeş, unde a fost primită cu pâine şi magiun. 

Premierul a primit flori şi a fost întâmpinată de proprietara fabricii căreia i-a spus că este convinsă că produsele sunt foarte bune şi cunoscute, nu numai la nivel european.

Un grup de copii îmbrăcaţi în costume populare au fost aduşi la fabrică pentru a susţine un scurt moment artistic în faţa Vioricăi Dăncilă.

Ulterior, Viorica Dăncilă este aşteptată la fabrica Dacia-Renault de la Mioveni şi la Institutul de Cercetări Nucleare din aceeaşi localitate.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.