Retailerul de bricolaj Dedeman, cea mai mare companie din ţară pe piaţa materialelor de construcţii şi al amenajărilor interioare, va deschide vineri, 7 septembrie, magazinul din Pantelimon, cel de-al şaselea din Bucureşti şi al 49-lea la nivel naţional.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Magazinul este a doua unitate Dedeman din sectorul 3, iar realizarea sa a presupus un buget de aproximativ 15 milioane de euro, a informat compania.

Unitatea are o suprafaţă de peste 14.500 mp şi 504 locuri de parcare. Magazinul va avea 216 angajaţi.

“Deschiderea magazinului din Pantelimon este încă un pas în strategia noastră de a acoperi cât mai eficient Capitala prin magazine apropiate de clienţi şi accesibile din orice parte a oraşului dar şi din împrejurimile acestuia. Avem încrederea că proximitatea faţă de client şi timpul scăzut de răspuns la cerinţele acestuia ne pot menţine competitivi într-o piaţă marcată de schimbări şi provocări”, spune preşedintele companiei Dedeman, Dragoş Pavăl.

Dedeman are o reţea de 49 de magazine, două centre logistice şi un parc auto propriu. Magazinele vând peste 45.000 de produse ce acoperă 11 domenii. În total compania are peste 10.600 de angajaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.