Un copil în vârstă de cinci ani a căzut, marţi după-amiază, într-o fântână din judeţul Dolj, pompierii fiind chemaţi pentru salvarea acestuia. Până la ajungerea echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, unchiul copilului a coborât în fântână şi a reuşit să-l aducă la suprafaţă. El a fost preluat apoi de echipajul medical şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dolj, pompierii au fost solicitaţi să intervină, marţi după-amiază, pentru scoaterea unui copil care a căzut într-o fântână, în localitatea Răcarii de Sus.

La locul incidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare de la Staţia de Pompieri Craiova şi unul SMURD de la Detaşamentul 1 Pompieri Craiova.

În timp ce echipajul ISU se deplasa la locul intervenţiei, unchiul băiatului a coborât în fântâna cu diametrul de aproximativ 50 de centimetri, pe cablul de ridicare a găleţii cu apă, aproximativ 13 metri, până la apă, prinzând copilul căzut şi reuşind să-l aducă la suprafaţă.

Echipajul medical care a ajuns la locul incidentului i-a acordat asistenţă medicală băiatului, în vârstă de cinci ani, el fiind ulterior transportat la spitalul din Craiova pentru investigaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.