Actriţa Asia Argento a fost înlocuită în juriul emisiunii „X Factor Italia”, după ce a fost acuzată că a abuzat sexual un adolescent în urmă cu cinci ani, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a fost dezvăluit că italianca l-a plătit pe actorul Jimmy Bennett, în vârstă de 22 de ani, cu 380.000 de dolari pentru a păstra discreţia privind o relaţie sexuală pe au avut-o în 2013, prezenţa Asiei Argento în juriul emisiunii „X Factor” a fost pusă sub semnul întrebării.

Argento a recunoscut că plata către Bennett a fost efectuată, însă nu de ea, ci de fostul ei iubit Anthony Bourdain, care a murit în luna iunie, şi a negat că ar fi avut relaţii sexuale cu tânărul actor.

Surse au confirmat că Sky Italia şi FremantleMedia Italia au decis să o retragă pe Asia Argento din partea live a emisiunii care va începe pe 6 septembrie. 

Asia Argento va fi văzută în primele şapte ediţii ale show-ului TV, audiţiile şi stabilirea finaliştilor, care au fost deja filmate. 

Pentru partea live, ea va fi înlocuită începând cu 25 octombrie. Presa italiană spune că fostul soţ al lui Argento, starul pop italian Morgan, ar fi cel care o va înlocui.

După apariţia informaţiilor privind incidentul din 2013, Sky Italia şi FremantleMedia Italia au emis un comunicat în care au spus că în cazul în care acuzaţiile aduse Asiei Argento se dovedesc a fi adevărate, nu vor face decât să ia cunoştinţă şi să încheie colaborarea cu ea.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.