Căpitanul echipei Napoli, Marek Hamsik, a devenit cetăţean de onoare al localităţii Castel Volturno, unde gruparea sa are un centru de antrenament şi unde jucătorul slovac locuieşte de mai mulţi ani, informează agenţia ANSA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Primarul Dimitri Russo i-a acordat acest titlu în cadrul unei ceremonii care a avut loc duminică după-amiază şi la care au participat aproximativ 1.000 de persoane, inclusiv un grup de fani locali ai rivalei Juventus.

"A fost o frumoasă iniţiativă. Marek este un mare fotbalist şi un cetăţean exemplar", a declarat Russo, după ce Consiliul local a aprobat în unanimitate acordarea acestui titlu.

Hamsik a spus despre localitatea din provincia Caserta că este a doua lui casă.

În vârstă de 31 de ani, Marek Hamsik este la Napoli din iunie 2007, după ce a mai evoluat la Brescia şi la Slovan Bratislava. El a jucat aproape 400 de meciuri penru Naopli, marcând o sută de goluri. Mijlocaşul ofensiv are 105 prezenţa în naţionala Slovaciei, pentru care a înscris de 21 de ori.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.