HBO a prezentat, duminică seară, după finalul serialului „Obiecte ascuţite/ Sharp Objects”, producţiile care vor avea premiera toamna aceasta şi anul viitor, iar între ele, primele imagini din ultimul sezon al „Game of Thrones”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sezonul final al serialului „Game of Thrones” stă în centrul videoclipului de promovare, în care sunt prezentate al continuarea „Big Little Lies”, cu Meryl Streep în noua distribuţie, „Veep”, „The Deuce”, „Barry” şi noutăţi ca „Pod Save America” şi „Camping”.

Documentarul „Jane Fonda - In Five Acts” şi „Flight of the Conchordes” se numără între noile producţii.

Dacă anul acesta, reţeaua HBO a fost devansată, pentru prima dată în ultimele două decenii, de Netflix în ceea ce priveşte numărul de nominalizări la premiile Emmy, în 2019 va reveni pe poziţia fruntaşă, scrie The Hollywood Reporter.

Între noile seriale care vor fi lansate în 2019 se numără „Watchmen”, de Damon Lindelof, „Demimonde”, de J.J. Abrams, „The Nevers” şi „Time Traveler's Wife”, de Joss Whedon, şi „Povecraft Country”, de Jordan Peele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.