Dacă te gândeşti ce ai putea comercializa pentru a avea un super business poate că ar trebui să ai în vedere lavetele. Nu orice fel de lavete, ci chiar cele din bumbac, de calitate. Acestea sunt aparent banale; dar gândeşte-te: sunt utile, le găseşti în orice casă, în orice spaţiu, sunt la îndemână când cureţi, ştergi. Ai nevoie de ele oricând, deci prin simplul fapt că au o astfel de utilitate, poţi spune că sunt şanse să îţi cucereşti publicul şi să ai vânzări constante.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De ce lavete

Lavetele pot fi realizate din materiale diverse, fiind puternic absorbante, refolosibile, pentru şters, lustruit, curăţat etc. Acestea vor deservi uzului casnic şi nu numai fiind consumabile până la urmă în diverse sectoare de activitate precum: horeca, service auto, curăţătorii, bricolaj, cosmetică, în diferite ramuri industriale etc.

Au şi un preţ accesibil. Nu sunt genul acela de dotări ce ar presupune un efort financiar şi implicit o dificultate de a dota atelierul sau salonul în cauză cu lavete. În plus, în acest domeniu, de comercializare a lavetelor, nu sunt prea mulţi jucători, deci ca şanse de a revendica un loc onorabil pe această nişă există suficiente.

Mai mult decât atât, aceste produse se pot vinde cu uşurinţă şi nu depind de prea mulţi factori. Spre exemplu, în cazul unor articole vestimentare, se pune problema sezonului şi ce public are interes în acestea. Însă în cazul lavetelor lucrurile sunt mai simplificate, se vând oricând şi nu au neapărat doar un public ţintă restrâns.

Alege un furnizor de încredere

Ca şi în alt caz de altfel, trebuie să mizezi şi pe un furnizor de încredere. Este mai convenabil să alegi lavete la kilogram. Astfel, vei achiziţiona mai mult, din acelaşi loc, îţi asiguri instant un stoc necesar şi totul este mai simplificat. Preţul este de asemenea convenabil în acest caz.

O recomandare în acest sens este mileniumshopping.ro. S-a remarcat pe nişa de articole second hand vândute în cantităţi mari şi deja este un nume celebru. Dispune şi de lavete din bumbac desigur, iar modul de colaborare propus este fără doar şi poate unul avantajos. Milenium Shopping se preocupă de calitate încă din faza unu, astfel că pregăteşte stocurile printr-o atentă selecţie şi sortare. Cât despre achiziţie, aceasta se poate realiza online, o manieră simplă şi modernă de a duce la bun sfârşit misiunea de selecţie a stocului.

Scurtă concluzie

Lavetele sunt o idee bună pentru cei care îşi caută o sursă de produse de comercializat. Sunt practice şi mereu la îndemână, iar ca manieră modernă se pare că şi achiziţia acestora este una facilă. Pentru cei interesaţi să îşi găsească totodată şi sursă pentru lavete, Milenium Shopping este generos în oferte. Sunt puse la  dispoziţie fie lavete simple albe, fie colorate, ambalate, în cantităţi mari de regulă de 10 kg.

Nicicând o astfel de alegere nu a fost atât de simplă. Mai cu seamă pentru că pot livra direct la sedii, ai şansa de a te baza pe Milenium drept ca un aliat al afacerii tale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.