CNAIR şi Cefin Trucks au semnat contractele de furnizare a 103 autobasculante noi, cu configuraţie 6x4, dotate cu lamă pentru zapadă şi răspanditor de materiale antiderapante. Valoarea totală a contractului este de 9.800.000 euro şi include un pachet de servicii asociat care urmează să se deruleze pe parcursul următorilor doi ani, conform CNAIR.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Cele 103 autobasculante Ford Trucks 3542D vor fi livrate către Direcţiile Regionale de Drumuri şi Poduri din orasele: Constanţa, Timişoara, Craiova, Braşov, Iasi, Cluj si Bucureşti pentru a fi folosite inclusiv în acţiunile de deszăpezire”, a informat CNAIR, într-un comunicat.

Achiziţia acestor noi vehicule se înscrie în planul de retehnologizare a CNAIR, demarat în anul 2014, care prevede redotarea companiei cu o nouă gamă de maşini şi utilaje specifice lucrărilor de reparaţii şi de întreţinere a drumurilor, spun reprezentanţii companiei.

Planul pus în aplicare prin Direcţia Mecanizare presupune achiziţionarea anuală şi etapizată a mai mult de 1.000 de maşini şi utilaje, până la această dată fiind achiziţionate mai mult de 850 de utilaje.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.