Campania Centenar "100 pentru viitor", care va fi seară de seară la Ştirile PRO TV, premiera "Ninja Warrior România", sezonul 14 din "Las Fierbinţi", serialele "Triplusec" şi "Vlad" sunt noutăţile din grila de toamnă a PRO TV, care au fost joi prezentate presei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emisiunile de succes "Vorbeşte lumea", "La Măruţă", "Gospodar fără pereche", "Pe bune?!" vor continua şi în sezonul următor. 

"Cea mai palpitantă perioadă din televiziune e pe cale să înceapă. În timp ce mulţi dintre telespectatori se bucurau de concediile din această vară, echipa PRO TV s-a dedicat complet să transforme un vis în realitate, pe care acum suntem pregătiţi să o împărtăşim cu întreaga Românie. Avem o grilă puternică, în care balanţa este echilibrată între informaţie şi divertisment. Let’s dream big together!", a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV.

În fiecare seară, de luni până duminică, românii vor putea urmări la PRO TV cele mai obiective şi bine documentate ştiri, vor susţine echipa naţională în drumul către Euro 2020 şi vor urmări spectacolul divertismentului de cea mai bună calitate!

Luni: "Gospodar fără pereche" şi "Pe bune?!". Începând cu 10 septembrie, traiul simplu, autenticitatea şi valorile de bază luptă relaxat să îşi recapete locul într-o lume care se mişcă prea rapid, la Gospodar fără pereche.

Marţi: "Las Fierbinţi" şi Filmul PRO. Cel mai de succes serial de comedie românesc revine pe 11 septembrie, imediat după Ştirile PRO TV. Acelaşi sat mic de câmpie, undeva între paradox şi autoironie, unde locuitorii îşi fac planuri de îmbogăţire, primarul îşi vede de propriul interes, iar oamenii înţeleg lumea mai bine decât îi înţelege ea pe ei.

Miercuri: "Visuri la cheie" şi "Pe bune?!". Show-ul care le-a adus românilor inspiraţie, bucurie şi motive să creadă că dorinţele pot deveni realitate revine pe 12 septembrie la PRO TV. O nouă echipă devotată de arhitecţi şi designeri, împreună cu un nou prezentator, dăruiesc unor familii greu încercate o mână de ajutor şi o fundaţie pentru omenie. Tot pe 12 septembrie revine "Pe bune?!" cu întrebări şi răspunsuri 100% pe bune.

Joi: "Las Fierbinţi", "Triplusec", Filmul PRO. PRO TV lansează "Triplusec", un nou serial de comedie românesc pe 13 septembrie. Bucureşti, anul de graţie 2018 - reuniunea fostei a XII-a G şi începutul unui nou serial românesc: "Triplusec". Faţă în faţă cu visurile lor, dar şi cu provocările vieţii, o gaşcă de millenials descoperă că, atunci când eşti cu ochii după fericire, cel mai important e să vezi partea plină a paharului... de triplusec. Oana Pellea, Cosmin Natanticu, Diana Roman şi Aida Economu sunt doar câţiva dintre actorii din "Triplusec", într-o producţie Frame Film.

Vineri: "Vocea României", Filmul PRO. Din 7 septembrie, începe emisiunea-concurs a cărei echipă de antrenori este Tudor Chirilă, Irina Rimes, Andra şi Smiley. Noutăţile sunt decor high-tech, un nou pachet grafic şi schimbări de format. 

Sâmbătă: Filmul PRO. În 2017, cele mai urmărite 100 de filme din prime time-ul românesc au fost la PRO TV. În 2018, telespectatorii vor urmări 60 de premiere, eroi de blockbuster, comedii şi cele mai lăudate poveşti de Oscar.

Duminică: "Ninja Warrior România", Filmul PRO. Competiţia care ţine întreaga planetă cu sufletul la gură începe pe 9 septembrie, într-un platou construit special în România pentru acest show. Sute de români cu voinţă de fier vor lupta să-şi depăşească limitele fizice şi psihice. Concurenţi războinici faţă în faţă cu cea mai dură provocare: cucerirea Muntelui Midoriyama şi a titlului suprem de Ninja Warrior.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.