Liderul PSD Liviu Dragnea a spus că nu mai vrea să meargă în comisia SRI din Parlament pentru a vorbi despre abuzuri din sistem nici dacă va fi chemat, pentru că a tot aşteptat să fie invitat şi nu s-a întâmplat asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu am tot aşteptat să mă invite Claudiu Manda la comisia de control SRI. Văd că nu m-a invitat. Iertaţi-mă, dar nu pot să zgârii la uşă. O să mă gândesc să facem o emisiune, poate cu două-trei televiziuni, să spun lucruri importante. Nici nu mă mai duc. Să nu mă mai cheme, că nu mă mai duc. Dacă tot am stat atâta, măcar să le spun public”, a declarat Liviu Dragnea marţi seară la Antena 3.

De mai multe ori liderul PSD a spus că aşteaptă să fie chemat la audiere în comisia SRI din Parlament pentru a vorbi despre abuzuri făcute de sistem, însă de câte ori opoziţia a cerut audierea lui Dragnea, parlamentarii puterii s-au opus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.