Traficul rutier este aglomerat duminică pe autostrada A1 Piteşti – Bucureşti, pe sensul către Capitală, precum şi la intrarea în Bucureşti. Circulaţia se desfăşoară cu dificultate şi pe Valea Prahovei, unde s-au format coloane de maşini, viteza de mers fiind de 10-15 km/h.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, traficul se desfăşoară cu dificultate pe tronsonul kilometric 12 – 10 al autostrăzii A1 Piteşti – Bucureşti, pe sensul către Capitală, din cauza numărului de maşini. La intrarea în Bucureşti se circulă în coloană.

Traficul este aglomerat şi pe Valea Prahovei, circulându-se în coloană pe sensul de coborâre de la limita cu judeţul Braşov până la km 131 în Buşteni. Viteza de mers este de 10-15 km/h, mai mare în centrul staţiunii, 30-35 km/h, unde poliţiştii acţionează pentru fluidizarea traficului.

În Comarnic şi Sinaia, traficul este intens în ambele sensuri, însă se circulă fără probleme, precizează Infotrafic.

Poliţiştii recomandă şoferilor să circule atent, păstrând distanţa regulamentară, să nu facă depăşiri riscante şi să semnalizeze înaintea schimbării direcţiei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.