Un bărbat de 32 de ani, din Buzău, a dispărut în mare, la Mangalia, vineri dimineaţă, după ce a intrat să salveze o persoană şi nu a mai putut ieşi la mal. Pompierii au oprit căutările deoarece marea este agitată şi curenţii sunt puternici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi vineri să intervină în zona Mangalia după ce un bărbat a dispărut în valuri. Conform primelor informaţii, el ar fi intrat împreună cu un alt bărbat să salveze o femeie aflată în pericol de înec, celelalte două persoane au ajuns la mal, dar el nu ar mai fi putut ieşi din apă. 

De asemenea, tot la Mangalia, un bărbat şi cele două fiice ale sale au fost în pericol de înec, fiind salvate în cele din urmă.

Pompierii au început căutările bărbatului dispărut, dar le-au oprit deoarece marea este agitată şi curenţii sunt puternici.

Poliţiştii spun că bărbatul dispărut are 32 de ani şi este din Buzău.

În zona Mangalia este afişat steagul roşu care interzice scăldatul.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.