Universitatea Craiova a anunţat că meciul de pe teren propriu cu Leipzig, contând pentru manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Europa, va fi transmis exclusiv pe site-ul său oficial şi pe pagina sa de Facebook.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida nu va putea fi urmărită la un post de televiziune, însă transmisiunea oferită de Universitatea Craiova va fi realizată cu ajutorul a 12 camere şi cu comentariu.

“Pentru prima dată în istoria fotbalului românesc, din respect pentru cei care nu pot ajunge în #VulcanulDePeOblemenco, un club îşi produce singur meciul de Cupă Europeană şi îl transmite exclusiv pe website-ul oficial www.ucv1948.ro, dar şi aici, pe pagina oficială de Facebook. Universitatea Craiova va transmite cu 12 camere, Full HD, iar comentariul va fi asigurat de Marian Olaianos şi Adi Dobre”, este anunţul grupării craiovene.

Meciul Universitatea Craiova – RB Leipzig este programat la ora 19.30.

În tur, Leipzig s-a impus cu scorul de 3-1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.