Detaliul face diferenta, spune o vorba. Mai ales cand vine vorba sa oferi buchete de flori! Orice femeie se va simti speciala primind un cadou floral, insa, daca alegerea ta nu este una potrivita si nu vei tine cont de anumite detalii atunci cand il oferi, e posibil ca surpriza ta sa se transforme intr-un esec.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inainte de toate, trebuie sa tii cont de faptul ca florile au propriul  limbaj, in functie de culoare. Astfel, alege intotdeauna buchete de flori pornind de la acest detaliu! Afla mai multe , in cele ce urmeaza:

1. Culoarea buchetelor de flori poate transmite iubire sau respect, admiratie sau atractie s.a.m.d.

In primul rand, trebuie sa stii ca in alegerea unui buchet floral nu ambalajul este detaliul care face diferenta si nici macar combinatia florilor, ci culoarea acestora! De acest aspect depinde fundamental reusita cadoului tau. Cu siguranta, nu vrei sa faci o gafa de proportii, oferind sefei tale flori rosii, care semnifica pasiune si iubire, in loc de flori albe, care transmit admiratie si respect. Iar lista acestor detalii poate continua. Spre exemplu, desi se considera ca florile galbene sunt o manifestare a geloziei, in realitate, acestea sunt potrivite pentru a fi oferite cu scopul de a ura insanatosire grabnica unei persoane – inclusiv barbatilor.. Atentie! Rozul, culoarea preferata a femeilor, poate transmite mesaje diferite, in functie de nuanta. In timp ce rozul pal este asociat cu sentimentele de admiratie, ciclamul semnifica multumire si recunostinta. Movul, la randul sau, este mesagerul dragostei la prima vedere. De asemenea, galbenul mai este asociat cu bucuria, prietenia si caldura sufleteasca, iar portocaliul exprima atractie. Asadar, tu ce mesaj vrei sa transmiti prin gestul tau?

2. Buchetele de flori trebuie sa fie obligatoriu naturale

Asta, in cazul in care nu mergi la o inmormantare si vrei sa-ti prezinti condoleantele. In astfel de situatii, sunt admise inclusiv florile artificiale. In orice alte cazuri, aceste flori nu sunt indicate!

3. Daca oferi buchete de flori drept cadou, asigura-te ca acestea contin un numar impar de fire

La fel ca in cazul florilor artificiale, numarul par de fire este specific inmormantarilor. Asadar, fii extrem de atent la acest detaliu!.

4. Buchetele de flori se ofera intotdeauna cu cozile in jos

Una dintre cele mai frecvente greseli este sa oferi flori cu cozile in sus. Conform bunelor maniere, florile trebuie oferite mereu cu cozile in jos, intr-o pozitie usor inclinata catre persoana care le primeste. In cazul in care vei apela la o florarie online care include livrarea florilor prin curieri proprii, precum Florandes.ro, cu siguranta, persoanele respective vor cunoaste acest detaliu.

5. Ataseaza o felicitare buchetului de flori

Felicitarile cu o scurta urare sau un mesaj de iubire ori multumire sunt accesoriile perfecte pentru cadourile florale, astfel incat surpriza ta sa fie una completa. Nu omite acest detaliu!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.