Fiecare utilaj, mai mult sau mai puţin complex funcţionează cu ajutorul motorului din dotare, alături de celelalte componente de asemenea responsabile de funcţionalitate. Motorul electric se împarte într-o varietate de modele, fiecare aplicaţie în parte necesitând un cumul de caracteristici aparte pentru a asigura o funcţionare optimă, de durată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sens, BRACO MES  a dezvoltat o gamă variată de motoare, special concepute pentru a acoperi cele mai multe tipuri de aplicaţii domestice şi industriale. Se remarcă în rândul furnizorilor de specialitate prin accentul deosebit pus pe particularităţile fiecărei aplicaţii în parte, precum şi pe scopul destinat. Intenţia este de a oferi tuturor celor interesaţi o funcţionare de durată, alături de o fiabilitate crescută.

În alegerea motorului potrivit, fiecare utilizator trebuie să ţină cont de o serie de aspecte, respectiv caracteristici importante. Astfel, trebuie urmărite detalii precum mediul de funcţionare al motorului – nivel de umiditate, temperatură, praf, acţionări -  inverter, pornire directă, stea/triunghi etc., cuplaj – elastic, direct, fulii cu curele, dar şi serviciul de funcţionare – intermitent, continuu şi aşa mai departe.

Datorită diversităţii ce o presupune linia de motoare electrice, BRACO MES are în vedere adaptarea continuă la nevoile publicului şi satisfacerea nevoilor prin articole calitative, în conformitate totodată cu normele de siguranţă. Producţia acestor dispozitive presupune o atenţie deosebită la detalii, mai ales în ceea ce priveşte linia de motoare speciale, serie scurtă ce vizează aplicaţiile în care nu se potrivesc motoarele standard.

Avantajele achiziţionării unui motor electric de la BRACO MES

Este destul de dificilă identificarea unui magazin specializat de încredere precum este cel menţionat. Publicul larg găseşte în produsele oferite de acesta aliaţi de încredere. Se remarcă acest nume pe piaţa de profil prin ceea ce are de oferit:

  • Stoc complet de motoarele electrice monofazate şi trifazate importate din UE
  • Livrări prompe în caz de urgenţe
  • Service reparaţii în perioada de garanţie, dar şi post garanţie
  • Piese de schimb originale
  • Utilaje performante pentru reparaţii profesionale – echilibrare dinamică, bobinaj, schimbare arbore rotor, probe electrice, executare scuturi, etc.
  • Componente şi accesorii calitative pentru funcţionare optimă a motoarelor

Iată care sunt grupele principale de motoare pentru care specialiştii BRACO MES oferă celor interesaţi soluţii profesionale, definite de calitate şi durabilitate:

  • Motoare monofazate
  • Motoare trifazate
  • Motore speciale
  • Motoare cu 2 turaţii
  • Motoare cu frână
  • Motoare antiexplozive
  • Motoare cu rotor bobinat
  • Motoare în curent continuu
  • Motoare înaltă tensiune

Fiecare dintre acestea au destinaţii de utilizare distincte. Depinde în acest sens şi tipul de curent care le alimentează.

Sunt o recomandare variantele de motoare electrice speciale disponibile pe bracomotoareelectrice.ro, acestea deservind misiunilor de îndeplinit în parametri ce au fost prestabiliţi în funcţie de proces şi de necesitate. Pentru că nu orice motor electric poate fi personalizat după nevoie, se pot avea în vedere şi alte adaptări.

Acestea vizează în principal modificări la nivel de turaţie sau cuplu, respectiv cu ajutorul unui reductor sau variator mecanic. Scopul este acela de a obţine puterea de care este nevoie pentru a domina inerţia sarcinilor din sectorul industrial, în situaţia pornirilor sistemelor de venţilaţie cu un caracter complex.

O altă linie de motoare la căutare este cea de curent alternativ. Are la bază funcţionarea pe principiul câmpului magnetic învârtitor. Dintre cele mai populare sunt cele care utilizează curent alternativ asincron. Aceastea pot fi atât în regim de generator, cât şi de motor. Linia motoarelor electrice trifazate câştigă detaşat din multitudinea de variante disponibile şi pe bracomotoareelectrice.ro. Se utilizează acolo unde nu există variaţii între turaţii şi sarcină. Este cel mai frecvent cazul maşinilor unelte utilizate frecvent, a lifturilor, ventilatoarelor şi aşa mai departe.

În cazul motoarelor trifazate, au caracteristica mecanică de tip deviaţie. Se utilizează această linie acolo unde sunt necesare puteri medii sau mari.

BRACO MES şi ce recomandă acest distribuitor

Se distinge prin stocul mereu actualizat de motoare electrice oferite ce reuşesc să răspundă unei liste lungi de necesităţi. Vine în întâmpinarea publicului atât cu producţie proprie, cât şi cu articole realizate în diverse ţări din UE.

Atât motoarele bine cunoscute existente la ora actuală şi folosite de aplicaţii diverse, cât şi cele care nu sunt concepute în serie se adaptează cu succes unor varietăţi de aplicaţii, special pentru a se plia pe orice nevoie. Alături de acestea, accesoriile diverse şi componentele ce sunt responsabile de funcţionarea optimă a sistemelor: plăci de borne, ventilatoare de răcire, fulii, cuplaje, senzori de temperatură – completează gama de produse necesare în scopuri precise. Pentru o funcţionare în parametri optimi a aplicaţiilor diverse, BRACO MES stă la dispoziţia celor interesaţi cu preţuri echitabile şi recomandări profesionale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.