Prim-vicepreşedintele PNL Raluca Turcan susţine că există numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei "persoane asociate grupărilor interlope", aceleaşi care l-au însoţit pe liderul PSD Liviu Dragea şi la DNA, pentru a crea incidente la protestul de vineri seară din Piaţa Victoriei. De asemenea, aceasta spune că unele dintre persoane erau în atenţia Ministerului Afacerilor Interne, iar PNL va face tot ce poate pentru ca ele să răspundă în faţa justiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Jandarmii sunt folosiţi să reprime proteste democratice la adresa hoţiei acestei guvernări. Există deja numeroase semnale că PSD a adus în Piaţa Victoriei persoane asociate grupărilor interlope. Aceleaşi care l-au însoţit pe Dragnea la DNA sau la instanţă. Este cu atât mai grav cu cât unele dintre acestea se aflau în atenţia Ministerului Afacerilor Interne”, a scris Raluca Turcan pe contul său de Facebook. 
  
Ea spune că PNL va face tot ce poate pentru ca vinovaţii să răspundă în faţă justiţiei pentru “deturnarea unui eveniment democratic, la care cetăţenii manifestă pentru respectarea drepturilor lor constituţionale”. 
 
Turcan mai afirmă că lui Liviu Dragnea îi este frică de popor, iar actuală conducere a ţării trebuie să plece. 
  
“Dragnea tremură de frică în faţa poporului lui. O foloseşte pe Carmen Dan şi loveşte deopotrivă în manifestanţi, în imaginea diasporei şi în Jandarmerie ca instituţie. Singurii care trebuie să plece sunt ei!”, a mai scris prim-vicepreşedintele PNL. 
  
  
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.