Participanţii la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii. În acest moment, circulaţia în Piaţa Victoriei este blocată în totalitate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În jurul orei 16.00, participanţii la mitingul Diasporei au rupt gardurile de protecţie instalate de forţele de ordine în Piaţa Victoriei şi au ajuns până la gardul Palatului Victoria, existând incidente cu jandarmii.

O parte dintre protestatari au rupt gardurile instalate de jandarmi şi au alergat spre Palatul Victoria, ajungând până în faţa clădirii, unde câţiva dintre ei au aruncat cu sticle.

Jandarmii au intervenit cu gaze lacrimogene şi au reuşit să împingă mulţimea din faţa sediului Palatului Victoria, înspre locul de desfăşurare a manifestaţiei.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Jandarmeriei, Georgian Enache, trei jandarmi au fost răniţi, cel mai grav având o fractura la un  deget. Enache a susţinut că unii dintre manifestanţi au aruncat inclusiv cu bucăţi de asfalt.

În acest moment, circulaţia în Piaţa Victoriei - unde se află câteva sute de protestatari - este blocată în totalitate. Oamenii huiduie şi suflă în vuvuzele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.