Jucătoarea franceză Caroline Garcia, locul 6 WTA, a declarat că la meciul din sferturile Rogers Cup, cu Simona Halep, nu va încerca să se răzbune după eşecul de la ediţia de anul trecut a competiţiei, din aceeaşi fază, ci se va concentra şi va încerca să înveţe din trecut, informează wtatennis.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garcia a precizat că liderul WTA are foarte puţine puncte slabe, astfel că va trebui să fie agresivă. “După Toronto (ediţia de anul trecut a Rogers Cup), am mai fost adversare. A câştigat ea. Am câştigat eu. Vreau să zic că jucăm de multe ori una împotriva celeilalte. Dacă ar fi o răzbunare de fiecare dată, ar fi complicat. Mă voi concentra pe meci şi voi încerca să învăţ din trecut. Nu este vorba de răzbunare. Simona Halep are foarte puţine puncte slabe. Are toate loviturile puternice. Va trebui să fiu agresivă şi să îmi folosesc atuurile. În general, poate să mă împiedice să îmi fac jocul”, a spus ea

Simona Halep va evolua, vineri (sâmbătă, nu înainte de ora 01.30, ora României), cu jucătoarea franceză Caroline Garcia, în sferturile de finală ale turneului Rogers Cup. Halep conduce cu 4-1 în întâlnirile directe cu Garcia.

Anul trecut, Halep a jucat în semifinale la Rogers Cup, când competiţia s-a disputat la Toronto. Ea a câştigat ediţia din 2016 a acestui turneu, tot la Montreal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.