Cher va lansa "Dancing Queen", un album cu coveruri ABBA, pe 28 septembrie, a anunţat joi casa de discuri Warner Bros., citată de Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa şi actriţa - care a câştigat premii Oscar, Emmy şi Grammy - a fost inspirată să înregistreze albumul de participarea recentă în distribuţia filmului “Mamma Mia! Here We Go Again", potrivit anunţului. 

"Întotdeauna mi-a plăcut ABBA şi am văzut musicalul original "Mamma Mia!" pe Broadway de trei ori", a spus Cher. "După ce am filmat "Mamma Mia! Here We Go Again", mi-am reamintit de măreţia cântecelor nemuritoare pe care ei le-au scris şi am început să mă gândesc "de ce să nu fac un album cu muzica lor?". Cântecele au fost mai greu de cântat decât mi-am imaginat, dar sunt fericită de cum a ieşit. Sunt entuziasmată de ceea ce va auzi publicul. Este o perioadă perfectă". 

Albumul a fost înregistrat şi produs la Londra şi Los Angeles, împreună cu Mark Taylor, colaborator vechi al lui Cher, care a produs şi celebrul cântec al artistei "Believe". 

Miercuri noapte, Cher a lansat un teaser video al primului single de pe album, “Gimme! Gimme! Gimme!". 

Cher va fi premiată pe 2 decembrie în cadrul galei Kennedy Center Honors, în Washington. Ea este şi coproducător al spectacolului "The Cher Show", care va avea premiera pe Broadway pe 3 decembrie. Din septembrie, ea va începe un turneu în Australia şi Noua Zeelandă. 

În prezent, Cher se află în rezidenţă la MGM Resorts din Las Vegas. 

Piesele incluse pe album sunt: "Dancing Queen", "Gimme! Gimme! Gimme! (A Man After Midnight)", "The Name Of The Game", "SOS", "Waterloo", "Mamma Mia", "Chiquitita", "Fernando", "The Winner Takes It All", "One Of Us". 

Cher (Cherilyn Sarkisian LaPiere), născută pe 20 mai 1946, este cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 ca parte a duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o activitate de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop din lume, iar albumele sale au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale ei se numără piese precum "Gypsys, Tramps & Thieves", "Dark Lady", "If I Could Turn Back Time", "The Shoop Shoop Song" şi "Believe".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.