Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunţat joi că asocierea Spedition UMB – Tehnostrade a câştigat contractul pentru proiectarea şi construcţia centurii Bacăului, evaluat la 668,33 milioane de lei (143,7 milioane euro), fără TVA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tehnostrade este controlată de omul de afaceri Dorinel Umbrărescu.

Durata contractului cuprinde 6 luni perioada de proiectare, 30 luni perioada de execuţie a lucrarilor şi o perioadă de garanţie de 84 de luni.

Realizarea contractului presupune proiectarea şi execuţia lucrărilor de construire a 30,8 km de drum nou la standarde europene, din care 16,269 km la profil de autostradă.

”Semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibiliă dupa soluţionarea eventualelor contestaţii/plângeri formulate în cadrul procedurii de atribuire”, se arată în comunicat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.