Partidul Mişcarea Populară condamnă cu fermitate acţiunile de distrugere şi practicile de intimidare utilizate pentru a bloca activităţile PMP. În noaptea de vineri spre sâmbătă, în municipiul Lugoj din judeţul Timiş, a fost vandalizat cortul montat cu autorizaţie legală, care servea campaniilor naţionale demarate de PMP, “Alegerea primarilor în 2 tururi de scrutin” şi “Fără pensii speciale pentru politicieni.”

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

” În urma acestui incident, filiala PMP Timiş va depune plângere penală in rem, pentru infracţiunea de distrugere, atât la Poliţia Municipiului Lugoj, cât şi la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Timiş. Partidul Mişcarea Populară îndeamnă electoratul să nu se lase intimidat de aceste atacuri venite din partea celor pe care îi deranjează democraţia şi care consideră oportună instigarea la violenţă.

Vicepreşedintele PMP, deputatul Cornel Sămărtinean, îndeamnă cetăţenii să participe activ la campaniile iniţiate de PMP, întrucât asemenea forme de manifestare demonstrează că, prin acţiunile întreprinse, PMP deranjează în mod real: “Această acţiune de vandalizare, deşi una barbară, este dovada faptului că suntem pe drumul cel bun, că avem toate motivele să continuăm în lupta pornită împotriva baronilor locali, a celor care consideră o localitate ca fiind proprietate personală.

Partidul Mişcarea Populară va continua, în întreaga ţară, campania de informare a electoratului cu privire la efectul legilor abuzive iniţiate şi votate de majoritatea PSD-ALDE. Preşedintele PMP, deputatul Eugen Tomac, a reafirmat necesitatea de a lupta cu toate resursele pentru a stopa monopulul instituit de PSD: “Vom continua cu toată forţa campania de strângere de semnături pentru revenirea la alegerea primarilor în două tururi. De asemenea, am lansat campania pentru eliminarea pensiilor speciale; acestea sunt un furt pe faţă. Nici parlamentarii, nici primarii nu sunt îndreptăţiţi să beneficieze de pensii speciale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.