Serialul "Homeland", cu Claire Danes în rol principal, se va încheia oficial după sezonul opt, a făcut anunţul David Nevins, CEO al Showtime, luni, în cadrul turneului de presă organizat pe durata sezonului estival de Television Critics Association (TCA).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alex Gansa şi Claire Danes au început amândoi să vorbească despre acest lucru în sezonul precedent", a spus el, citat de Variety. 

Preşedintele de programe al Showtime, Gary Levine, a mai spus că "ultimul sezon a fost unul dintre cele mai bune din istoria sa". 

Sezonul opt va avea premiera în iunie 2019. Showtime a reînnoit această producţie TV cu sezoanele şapte şi opt încă din 2016.

Vestea nu a fost atât de neaşteptată, deoarece Claire Danes îi declarase lui Howard Stern că sezonul opt va fi ultimul.

"Homeland" a fost dezvoltat pentru televiziunea americană de Alex Gansa şi Howard Gordon, şi se bazează pe serialul israelian original "Prisoners of War", de Gideon Raff. Alături de Gansa şi Gordon, Chip Johannessen, Lesli Linka Glatter, Patrick Harbinson, Danes, Michael Klick, Ron Nyswaner, Gideon Raff, Avi Nir şi Ran Telem au făcut parte din echipa de producători executivi. 

Serialul a debutat pe micile ecrane din Statele Unite în 2011 şi a fost primit bine de critica de specialitate, în special graţie interpretării actriţei Claire Danes, care joacă o agentă CIA, diagnosticată cu tulburare bipolară. Ea încearcă să anticipeze acţiunile unui fost militar american, interpretat de Damian Lewis, revenit în Statele Unite după ce a fost recrutat de organizaţia teroristă al-Qaida. Primele cinci sezoane ale serialului au avut premierele la începutul lunii octombrie. 

Serialul ”Homeland” a câştigat numeroase trofee de prestigiu, inclusiv cinci Globuri de Aur şi opt Primetime Emmy Awards.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.