Primăria Capitalei anunţă luni seară că nu se mai fac înscrieri în tabăra „La pas prin tărâmul legendar al Greciei” organizată de Centrul pentru Seniori, întrucât s-au înscris 1.400 de pensionari, peste limita de 1.000 de locuri disponibile, fiind validate deja 750 de dosare. În cursul zilei de marţi, în ordinea înscrierilor, îşi vor depune dosarele celelalte 250 de persoane înscrise până la completarea numărului de locuri, iar în cazul în care unele persoane se retrag sau restul dosarelor nu sunt validate, vor fi contactate telefonic cele 400 de persoane aflate pe lista de aşteptare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit municipalităţii, în tabăra organizată de Centrul pentru Seniori s-au înscris 1.400 de persoane, cu 400 peste limita de 1.000 de locuri disponibile, iar până în prezent au fost validate 750 de dosare.

„În cursul zilei de mâine, 07 august, începând cu ora 09.00, în ordinea înscrierilor, îşi vor depune dosarele persoanele înscrise de la numărul 751 până la completarea numărului de locuri disponibile, la Biroul provizoriu de Relaţii cu Publicul al Centrului pentru Seniori, din stradă Constantin Mille nr. 10 şi la Biroul de Înscrieri, deschis în această dimineaţă, în foaierul Teatrului Mic din stradă Constantin Mille nr. 16”, precizează Primăria Capitalei.

Nu se mai fac alte înscrieri în tabăra din Grecia pentru că există deja 400 de persoane aflate pe lista de aşteptare, care vor fi contactate telefonic în cazul în care restul dosarelor nu vor fi validate sau cineva se va retrage, precizează municipalitatea.

Reprezentanţii instituţiei spun că au fost preluate şi dosarele din care lipseau adeverinţa medicală sau asigurarea de călătorie pentru perioada în care s-au înscris, persoanele care au depus dosarele având obligaţia să le completeze în termen de trei zile.

Primăria Capitalei a anunţat miercuri organizarea acestei tabere pentru 1.000 de pensionari în perioada august-octombrie.

Potrivit anunţului postat pe site-ul Centrului pentru Seniori, tabăra tematică pentru pensionari se va desfăşura în Grecia, în localitatea Paralia-Katerini, pe parcursul a opt zile. Beneficiari vor fi 1.000 de pensionari care au cel puţin 50 de ani împliniţi şi locuiesc în Bucureşti, şi cu un venit brut mai mic sau cel mult egal cu salariul minim brut pe economie (1.900 de lei).

Pachetul de vacanţă cuprinde, pe lângă masă, cazare şi transport, petreceri tematice („Seară Grecească”, „Seară Românească”), excursii la Muntele Olimp, vizitarea obiectivelor turistice din Meteora cu un ghid turistic şi activităţi recreative.

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a dat asigurări că toate procedurile în ceea ce priveşte organizarea taberei sunt legale, adăugând că oricum municipalitatea este mereu "sub lupă” şi i se face câte un dosar la DNA după fiecare articol de presă. De asemenea, Primăria Capitalei a transmis un comunicat în care preciza că acest proiect este inclus în calendarul de proiecte al Centrului pentru Seniori al municipiului Bucureşti, aprobat de municipalitate, şi corespunde obiectului de activitate al instituţiei, iar licitaţia a fost câştigată cu suma de 1.435.000 de lei fără TVA de către agenţia de turism, "şi nu cu suma care s-a vehiculat în spaţiul public, adică 2.000.000 de lei".

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Centrului pentru Seniori, valoarea estimată a contractului încheiat cu SC TRAMP TRAVEL INTERNATIONAL SRL este 1.750.000 de lei fără TVA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.