Fostul ciclist german Jan Ullrich, câştigător al Turului Franţei în 1997, a fost arestat la Mallorca după un conflict cu vecinul său, actorul Til Schweiger, a anunţat că va urma un program împotriva consumului de alcool şi droguri la o clinică de dezintoxicare din Germania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Separarea de Sara şi distanţa faţă de copiii mei, pe care nu i-am văzut de la Crăciun şi care aproape nici nu-mi vorbesc, m-au făcut să fac lucru şi să consum diverse chestii, iar acum regret foarte tare. Din dragoste pentru copiii mei, am decis să fac terapie", a declarat Ullrich pentru Bild.

Vineri, Ullrich a fost reţinut pentru că a intrat în grădina vecinului său, actorul Til Schweiger, iar apoi a provocat o bătaie. Ullrich a fost eliberat după câteva ore şi are un ordin de restricţie faţă de Schweiger.

El i-a atacat pe actor şi invitaţii acestuia, care sărbătoareau lansarea filmului "Honey in the Head".

"Am sunat la uşă, nu mi-a răspuns nimeni, aşa că am intrat. M-am certat cu un angajat al lui Til, iar acesta s-a dezlănţuit asupra mea cu o figură de karate. A venit poliţia, dar nu m-am putut înţelege cu agenţii. Vorbeau doar spaniolă, nici germană, nici engleză. Nu mi-am putut suna avocatul. În celulă a fost groaznic, a fost una dintre cele mai urâte experienţe din viaţa mea", a declarat Ullrich.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.