Poliţia Română şi DIICOT au făcut, în ultimele douî săptămâni, 101 percheziţii, pentru destructurarea unor grupări de criminalitate organizată, 166 de persoane fiind cercetate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 20 iulie – 3 august, peste 300 de poliţişti specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au organizat 31 de acţiuni operative, în cadrul cărora au fost făcute 101 percheziţii domiciliare.

”Au fost derulate activităţi investigative pentru probarea activităţii infracţionale a 166 de persoane, dintre care 22 au fost reţinute sau arestate şi 4 persoane au fost plasate sub control judiciar”, anunţă Poliţia Română.

Potrivit poliţiştilor, au fost ridicate 650 de cartuşe de ţigări, alcool, droguri de diferite tipuri, dar şi bani, laptopuri, unităţi centrale, imprimante, tablete, zeci de de telefoane mobile, cartele SIM, medii de stocare şi 5 arme.

În activităţile desfăşurate de poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate, sub coordonarea D.I.I.C.O.T., au fost angrenaţi şi poliţişti din cadrul inspectoratelor de poliţie judeţene, luptători de la acţiuni speciale şi jandarmi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.