Julia Roberts a fost prezentă la reprezentaţia musicalului „Pretty Woman” dedicată memoriei regizorului Garry Marshall, care a semnat filmul lansat în 1990, cu ajutorul căruia actriţa şi-a lansat cariera.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Garry Marshall a lucrat la adaptarea filmului său pentru Broadway până la moartea sa, în 2016.

Roberts şi Marshall au mai lucrat împreună pentru filmele „Runaway Bride”, „Valentine’s Day” şi „Mother’s Day”.

Înainte de spectacolul de joi seară, Roberts a păşit pe covorul roşu alături de familia lui Marshall: văduva cineastului, Barbara, fiica Kathleen şi fiul Scott. 

Actriţa a fost primită cu aplauze la teatrul Nederlander din New York, însă actorii din musical nu au fost informaţi că ea va fi prezentă în sală, scrie The Hollywood Reporter.

„Aproape că am leşinat”, a spus Samantha Barks, care joacă rolul principal în musical. Ea a aflat că Roberts este în sală la finalul spectacolului. „Slavă Domnului că nu am ştiut. Când am văzut-o, am spus: «Bine că nu am ştiut că eşti aici». Cum să faci un spectacol când ştii că stă acolo? Sunt obsedată de ea şi o admir şi am avut ocazia să facem spectacolul datorită magiei ei. Când am văzut-o, ne-am îmbrăţişat şi am stat aşa. A fost minunat. A fost drăguţă şi încurajatoare, iar asta înseamnă totul”.

După eveniment, Julia Roberts a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie în care apare alături de Banks, cu explicaţia „Mă bucur să cunosc această femeie talentată”.

Andy Karl, care joacă rolul Edward Lewis, a spus că Roberts l-a complimentat. „Mi-a spus: «Ai cel mai greu rol din spectacol. Ştiu, pentru că Richard Gere s-a plâns în fiecare zi de film». Este remarcabilă”.

Producătoarea Paul Wagner, regizorul şi coregraful Jerry Mitchell şi familia Marshall au urcat pe scenă pentru a-i aduce un omagiu cineastului.

„Visul lui era să reuşească pe Broadway”, a spus Scott Marshall. „Când era copil, în New York, mama lui îl ducea la spectacole pe Broadway, împreună cu surorile lui, iar ei nu aveau mulţi bani, aşa că stătea în ultimul rând. Aşa s-a îndrăgostit de teatru. Nu a renunţat niciodată la visul ăsta”.

Regizor, producător şi scenarist prolific, Garry Marshall a semnat şi serialele de succes „”Happy Days” (1974 - 1984), „The Odd Couple” (1970 - 1975) şi „Mork & Mindy” (1978 - 1982).

Născut la New York, pe 13 noiembrie 1934, Garry Marshall a studiat jurnalismul, iar cariera în entertainment şi-a început-o scriind glume pentru actori.

A scris peste 35 de scenarii. În anii 1980, Marshall a debutat pe marele ecran şi a cunoscut succesul odată cu filmele „Frumuşica” (1990), cu Julia Roberts şi Richard Gere în rolurile principale, „Frankie and Johnny” (1991), cu Michelle Pfeiffer şi Al Pacino, şi „Princess Diaries” (2001), cu Anne Hathaway şi Julie Andrews. Ultimul săufilm, „Mamă, ce zi!/ Mother’s Day”, cu Jennifer Aniston, Kate Hudson şi Julia Roberts, a fost lansat în 2016.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.