Consilierul PNL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) Ciprian Ciucu spune că vrea să obţină sprijinul partidului pentru a candida la funcţia de primar al Capitalei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciucu a scris, pe Facebook, că îşi doreşte, de asemenea, ca opoziţia să aibă un candidat unic pentru Primăria Capitalei.

"Da, nu mai are rost să neg evidenţa, vreau să obţin sprijinul partidului meu pentru a candida la Primăria Municipiului Bucureşti! Şi mai vreau ca opozitia în Bucuresti să aibă un singur candidat pentru PMB. Cum? Simplu! În lipsa a două tururi de scrutin, aşa cum ar fi fost normal, va trebui să avem un prim tur de facto, un tur al nostru, al campionilor opoziţiei!", a scris, vineri, pe Facebook, consilierul PNL în CGMB Ciprian Ciucu.

Într-un interviu pentru G4Media.ro, Ciroain Ciucu a spus că speră ca PNL să dea mână liberă sâmbătă la Consiliul Naţional preşedintelui Ludovic Orban pentru schimbarea liderilor de filiale care ”nu urmează linia partidului”. De asemenea, Ciucu a criticat activitatea organizaţiei Bucureşti, despre care a spus că ”nu merge cu motoarele turate la maxim” şi a anunţat că vrea să se înscrie în cursa internă pentru stabilirea candidatului la Primăria Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.