Salvamontiştii din Sibiu şi Braşov au pornit într-o acţiune pentru recuperarea cabanierului de la Cabana Turnuri din Muntii Făgăraş, care, din cauza unor afecţiuni medicale la picioare, nu se poate deplasa. A fost solicitat elicopterul SMURD, însă nu poate ateriza din cauza vremii nefavorabile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şeful Serviciului Salvamont Sibiu, Adrian David, a anunţat, vineri, că o echipa de la Salvamont Sibiu şi Braşov se deplasează spre Cabana Turnuri din Munţii Făgăraş pentru transportul cabanierului la spital.

”Acesta nu se poate deplasa din cauza unor afecţiuni de natură medicală la nivelul membrilor inferioare”, a precizat Adrian David. 

Potrivit acestuia, elicopterul SMURD Mureş a fiost solicitat pentru preluarea bolnavului, dar nu a putut ateriza din cauza vremii.

Adrian David a anunţat că operaţiune va fi de durată, traseul fiind deosebit de dificil, întrucât poteca turistică este afectată de ploile din ultima vreme.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.