Circulaţia pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se va desfăşura cu restricţii, până la sfârşitul lunii august, din cauza unor lucrări de reparaţii la carosabil, care au loc între centura Capitalei şi Moara Vlăsiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă că, în perioada 1-30 august, pe Autostrada A3 Bucureşti-Ploieşti se vor face lucrări de reparaţii la carosabil, între kilometrii 14 (centura Bucureşti) şi 26 (Moara Vlăsiei).


Ca urmare, va fi restricţionată, alternativ, câte o bandă a fiecărui sens de deplasare, mai întâi pe sensul către Ploieşti, ulterior pe cel către Capitală.


Poliţiştii le recomandă şoferilor să circule cu foarte mare atenţie în zona lucrărilor, să respecte semnalizările rutiere montate temporar şi să reducă viteza, având în vedere şi faptul că în dreptul podului de la kilometrul 26 este limită de viteză la 60 de kilometri pe oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.