Los Angeles Galaxy a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 4-3 (1-2), formaţia Orlando City, în campionatul nord-american de fotbal, MLS, partidă în care atacantul gazdelor, suedezul Zlatan Ibrahimovic, a reuşit o triplă, prima în SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Orlando a condus de trei ori, prin golurile marcate de Cristian Higuita '18, Ciani '44 (a) şi Dwyer '54, dar a părăsit terenul din Carson învinsă în cele din urmă. Mexicanul Giovani Dos Santos '39 (din pasa lui Ibrahimovic) şi Ibrahimovic '47, '67 şi '71 au marcat golurile formaţiei din Los Angeles.

În vârstă de 36 de ani, Ibrahimovic a marcat 15 goluri în 17 meciuri pentru Galaxy, echipă la care a ajuns în martie, fiind al doilea în clasamentul golgheterilor, după Josef Martinez (Atlanta United), care are 24 de reuşite, în 23 de partide.

LA Galaxy este neînvinsă de nouă meciuri şi ocupă locul al treilea în Conferinţa de Vest, cu 35 de puncte, la şapte puncte de liderul FC Dallas, care a jucat un meci mai puţin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.