În urma ultimelor evenimente ce au avut loc pe scena politică din România, Deputatul PMP de Diaspora Doru Petrişor Coliu, precizează următoarele:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Plecând de la considerentul că în acest moment democraţia din România este în pericol ca urmare a acţiunilor coaliţiei PSD-ALDE împotriva Statului de Drept, am luat hotărârea să particip la protestul din 10 august 2018. Nu am luat această hotărâre răspunzând la apelul cuiva, ci am luat-o deoarece consider că acest protest este cel al românilor liberi din Diaspora, al oamenilor care pot schimba în bine starea lucrurilor din România, aducând un nou şi curat suflu de valori morale şi principii societăţii româneşti.

Consider că acest protest nu are organizatori, organizatorii de drept fiind miile de români care îşi duc traiul în afara graniţelor şi care îsi vor sacrifica timpul şi resursele financiare pentru a trage un semnal de alarmă asupra acţiunilor de încălcare a democraţiei desfăşurate de actuala coaliţie de guvernare. Consider că în numele românilor din Diaspora nu poate vorbi nimeni şi nu doresc ca acest protest să fie confiscat politic sau individual de cineva. Fac apel, ca om din Diaspora în primul rând şi ca parlamentar PMP de Diaspora ce reprezintă interesele celor peste 6 milioane de români din afara granitelor României în al doilea rând, către toţi românii din Diaspora care doresc să un îşi lase ţara, familiile rămase aici şi copiii lăsaţi în grija bunicilor la cheremul acestei coaliţii politice toxice pentru România şi îi invit alături de mine la protestul din 10 August 2018!

Trebuie să fim conştienţi de faptul că mulţi vor încerca să manipuleze acest protest care trebuie să fie un succes pentru a demonstra tuturor, dacă mai este nevoie, că românii din Diaspora veghează asupra destinului României şi nu o vor abandona niciodată.

Vă aştept alături de mine şi de miile de inimi de diasporeni, la Bucuresti, pe 10 august 2018.

Aşa să ne ajute Dumnezeu!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.