Un platou de peste 15.000 de metri pătraţi va fi construit pentru emisiunea „Ninja Warrior”, iar Costi Mocanu, Daniel Niţoiu şi Raluca Aprodu vor prezenta show-ul de la Pro TV.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

România este una dintre puţinele ţări care au ales să construiască de la zero studioul de televiziune, la fel ca Japonia, SUA, Spania, Franţa, Germania şi Rusia.

Pentru ridicarea platoului de filmare „Ninja Warrior România”, constructorii vor folosi mai mult de 150 de tone de fier şi oţel şi 350 de tone de apă.

Cei care îi vor urmări pe concurenţi şi vor analiza fiecare moment sunt comentatorul sportiv Costi Mocanu, corespondentul „Ştirilor Pro TV” Daniel Niţoiu şi actriţa Raluca Aprodu.

Un număr de 250 de concurenţi vor lupta pentru premiul în valoare de 100.000 de euro şi titlul de primul războinic Ninja din România. 

Data la care va debuta emisiunea „Ninja Warrior România – Sfidează limitele” urmează să fie anunţată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.