Prim-ministrul Viorica Dăncilă a spus luni seară la Antena 3 că este om şi este supus greşelilor, afirmând că presiunea uriaşă exercitată asupra ei reprezintă motivul pentru care apar şi greşelile. Ea a mai spus că nu a greşit niciodată prin deciziile pe care le-a luat, nu a luat nicio decizie împotriva oamenilor, iar mulţi dintre cei care au jignit-o “sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii împotriva oamenilor şi unii chiar le-au aplaudat”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt om şi omul este supus greşelii. Este adevărat că este o presiune uriaşă şi din acest motiv apar şi greşeli. Da, poate am greşit, însă ceea ce pot să vă spun este că nu am greşit niciodată prin deciziile pe care le-am luat. Nu am luat niciodată o decizie împotriva oamenilor, din acest motiv am conştiinţa împacată”, a spus Dăncilă.

Ea spune că mulţi dintre cei care au criticat-o şi jignit-o sunt cei care au luat decizii împotriva oamenilor şi le-au aplaudat, susţinând că în urma Guvernului va rămâne ceea ce a făcut şi speră ca oamenii să o judece pornind de la aceste lucuri.

“Mulţi dintre cei care m-au jignit, au avut un comportament atât de nefiresc, sunt cei care de-a lungul timpului au luat decizii împotriva oamenilor şi unii chiar le-au aplaudat. Au tăiat pensii, salarii, au închis şcoli, spitale. Eu sunt un om modest şi cu bun-simţ, cu frică de Dumnezeu şi tot ceea ce fac, fac în folosul oamenilor şi cred că asta va rămâne. Nu vor rămâne nici jignirile, nici atacurile la persoane  şi va rămâne ceea ce facem noi. Sper ca oamenii să mă judece pornind de la aceste lucruri”, a mai explicat premierul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.