Ciclistul italian Gianni Moscon de la echipa Sky a fost exclus din Turul Franţei, după ce a lovit un rutier ale formaţiei Fortuneo, la începutul etapei a XV-a a competiţiei, desfăşurată duminică, informează AFP

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ciclistul echipei Fortuneau încerca să protejeze încercarea de evadarea a liderului Warren Barguil, când a fost lovit cu pumnul de Moscon.

 

Duminică seara, comisarii cursei au decis excluderea italainului, pentru "agresiune gravă". Moscon a mai avut ieşiri asemănătoare şi în alte curse.

Danezul Magnus Cort Nielsen (Astana) a câştigat, duminică, etapa a XV-a a Turului Franţei, desfăşurată pe distanţa de 181,5 kilometri, între Millau şi Carcassonne.

Pe locul doi s-a clasat Jon Izaguirre Insausti (Bahrain Merida), iar pe trei a terminat Bauke Mollema (Trek-Segafredo).

În clasamentul general, lider este în continuare britanicul Geraint Thomas (Sky), urmat de coechipierul său Chris Froome şi de Tom Dumoulin (Sunweb).

Luni este zi de pauză în Turul Franţei, iar marţi se va desfăşura etapa a 16-a, între Carcassonne şi Bagneres-de-Luchon, pe distanţa de 218 kilometri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.