Un miner în vârstă de 48 de ani de la Mina Peşteana Jiu, din judeţul Gorj, şi-a pierdut viaţa, după ce a fost prins de banda de troliu, care transportă cărbunele, fiind zdrobit. Medicii au încercat resuscitarea lui, însă fără succes.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Purtătorul de cuvânt de la Serviciul de Ambulanţă Gorj, Constantin Mitroi, a declarat pentru News.ro că la locul accidentului au intervenit două ambulanţe.

”A avut loc un accident de muncă la Mina Peşteana Jiu. Un miner de 48 de ani şi-a pierdut viaţa. La locul accidentului s-a intervenit cu două ambulanţe, una de la Rovinari şi alta de la Târgu Jiu. Bărbatul se afla în şoc hemoragic. S-a încercat resuscitarea lui, însă fără succes, medicii declarând moartea acestuia”, a declarat Constantin Mitroi.

Potrivit sursei citate, minerul a fost prins în banda de troliu, care transportă cărbunele.

Poliţiştii şi inspectorii ITM încearcă să stabilească exact cum s-a produs accidentul.

Sâmbătă, la o altă mină din cadrul Complexului Energetic Oltenia - Cariera Pinoasa - a avut loc un accident de muncă, doi mineri suferind arsuri arsuri grave după ce s-au electrocutat la un panou. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.