Doi bărbaţi care ar fi intrat mascaţi în casa unei femei din Arad, ar fi legat-o după care ar fi furat aproximativ 10.000 de lei, sunt căutaţi de poliţiştii din Arad, care au instituit filtre în judeţ. Incidentul a avut loc vineri dimineaţă, în jurul orei 04,00, iar anchetatorii au un cerc de suspecţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atacul a fost raportat în cartierul Aradul Nou, din municipiul Arad, unde doi bărbaţi mascaţi ar fi intrat în casa unei femei de 49 de ani prin escaladarea gardului. Uşa locuinţei nu era încuiată, iar femeia ar fi fost atacată şi legată.

”Din relatările victimei rezultă că suspecţii erau mascaţi şi au constrâns-o prin ameninţare să comunice unde ţine banii, reuşind să sustragă o sumă importantă de bani şi două telefoane mobile”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Arad, Lorena Radu.

Conform anchetatorilor, suma ce ar fi fost sustrasă din locuinţa victimei este de aproximativ 10.000 de lei.

Femeia spune că a reuşit să dezlege singură şi a sunat la 112, iar criminaliştii fac cercetări în locuinţa acesteia.

Poliţiştii spun că au un cerc de suspecţi şi au instituit filtre în judeţ, pentru depistarea autorilor.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.