Compania Green Environment Support (in continuare GES) le ofera partenerilor sai servicii de mediu complete si eficiente. Experienta de peste 5 ani in domeniu contribuie la obtinerea unor rezultate remarcabile care conduc la parteneriate durabile. Toate serviciile si produsele oferite de aceasta companie respecta legislatia in domeniu, misiunea firmei fiind aceea de a aduce un plus de valoare clientilor sai si garantia unor lucruri bine facute.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serviciile Green Environment Support

Pe pagina web a celor de la Green Environment Support, cartea de vizita online a companiei, sunt mentionate toate serviciile pe care aceasta le ofera. Este vorba despre:

Consultanta de mediu

Echipa de profesionisti care asigura serviciile pentru clientii firmei ii ajuta pe acestia sa aprofundeze legislatia de mediu, sa inteleaga si sa indeplineasca cerintele legale, indiferent de obiectul de activitate al afacerilor pe care le detin.

Serviciile de consultanta de mediu sunt oferite particularizat, in functie de activitatea desfasurata si complexitatea acesteia, de codurile CAEN in functie de care se ruleaza afacerea.

Compania asigura elaborarea documentelor necesare AFM, declaratii, de exemplu si pana la realizarea unor studii prin care se doreste evaluarea impactului asupra mediului. De astfel, scopul companiei este acela de a-si consilia in mod corect clientii, pentru ca acestia sa nu primeasca amenzi considerabile, din cauza faptului ca nu au respectat prevederile OUG 195/2005.

Responsabil de mediu

In numele clientilor sai, compania poate sa realizeze absolut toate solicitarile specifice acestui segment. In caz contrar, firma in cauza ar trebui sa angajeze personal responsabil de mediu care sa se ocupe de instruirea celorlalti colegi, sa intocmeasca rapoarte de mediu sa redacteze documente si multe alte activitati similare.

Managementul deseurilor

Prin Legea 211/2011, toate companiile din Romania sunt obligate sa numeasca un responsabil care sa gestioneze deseurile. Prin colaborarea cu GES, astfel de companii pot dispune de personal calificat fara a mai avea obligatia de a angaja interni.

Raportari AFM

Legislatia romaneasca in vigoare prevede ca toate societatile trebuie sa depuna regulat la AFM declaratii si rapoarte specifice de mediu. Prin colaborarea cu GES astfel de sarcini nu vor mai fi o preocupare constanta pentru firmele respective, deoarece vor fi realizate potrivit tuturor normelor in vigoare de catre specialistii GES.

Raportari ANPM

GES le asigura clientilor sai intocmirea tuturor raportarilor specifice prevazute de lege: lunare, trimestriale sau semestriale pentru deseuri generate; in Sim pentru deseuri generate sau deseuri colectate; semestriale pentru uleiuri uzate; anuale a DEEE-urilor colectate; anuale pentru acumulatorii uzati colectati, pentru gestionarea anvelopelor uzate; cu privire la modul in care se monitorizeaza factorii de mediu; si, nu in ultimul rand, raportari anuale pentru ambalajele care sunt introduse pe piata.

Acte de reglementare:

  • Autorizatia de mediu – firmele pot colabora cu GES in vederea obtinerii autorizatiei de mediu, indiferent de codul CAEN in baza caruia functioneaza;
  • Acord de mediu - conform cerintelor HG nr. 445 din 8 aprilie 2009 si ale Ordinului nr. 135 din 10 februarie 2010;
  • Acord de preluare ape uzate – obtinut in baza Hotararii Guvernamentale nr. 352/2005 si a unui contract de bransare/racordare si utilizare a serviciilor publice de alimentare cu apa si canalizare;
  • Aviz de gospodarire a apelor - conform Ordinului 662/2006 si Ordinului 799/2012.

Toate serviciile pe care GES le ofera si modul in care sunt realizate au ca rezultat vizibilitatea companiei in randul celor mai bune de profil din tara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.