Fotomodelul şi actriţa română Catrinel Marlon (Menghia) a fost numită ambasador al Fundaţiei Andrea Bocelli, în cadrul unui eveniment exclusivist organizat în Italia de designerul Ermanno Scervino.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Misiunea Fundaţiei Andrea Bocelli este „Empowering people and communities”.

Andrea Bocelli şi Catrinel Marlon au o relaţie profesională consolidată de-a lungul anilor, bazată pe valori comune. Recent, ei au colaborat la cel mai nou videoclip al lui Andrea Boceli, în care Marlon are rolul principal.

Primul eveniment al ambasadoarei va fi gala caritabilă Celebrity Fight Night, ce va avea loc în septembrie, la Florenţa, Porto Venere şi Verona, iar Catrinel Marlon va participa în calitate de amfitrion într-una din serile evenimentului, alături de alte vedete mondiale.

Ea se va număra, de asemenea, printre vocile campaniei de strângere de fonduri prin SMS, prin care fundaţia sprijină oamenii din zonele distruse de cutremurul care a lovit centrul Italiei.

Fundaţia Andrea Boceli a fost înfiinţată în 2011 de Andrea Bocelli şi soţia lui, Veronica Berti Bocelli, cu scopul de a ajuta persoane aflate în dificultate din cauza bolilor, sărăciei şi excluziunii sociale, prin promovarea şi sprijinirea proiectelor naţionale şi internaţionale care sprijină depăşirea acestor bariere şi exprimarea deplină a potenţialului acestor persoane.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.